YouToobin'

All general 3DO chat here please.

Moderators: 3DO Experience, Devin, Bas, 3DOKid

Post Reply
User avatar
Austin
Master Poster & Pricing Expert
Posts: 1836
Joined: Sun Dec 20, 2009 11:30 am
Location: Fairfax, VA
Contact:

YouToobin'

Post by Austin » Wed Jan 06, 2010 6:12 am

**Warning: Shameless plug**

When I get bored, I make YouTube videos of games. I also like to talk over them. Hopefully some find them educational and/or entertaining.

Having recently picked up a FZ-10, I've made a few 3DO videos as well! So far I've got vids of Out of This World, Trip'd, Icebreaker, Primal Rage, Alone in the Dark, Bladeforce, Escape From Monster Manor and Wolfenstein 3D. There's also a FZ-10 overview I put together for 100% 3DO newbs (unapplicable to anyone here, haha). I'd like to make more, but I need to pick up more games.. although may be a while before I do that.

The link is in my sig if you're bored. :P

User avatar
3DOKid
3DO ZONE ADMIN
Posts: 4683
Joined: Sat Jan 13, 2007 4:21 pm
Location: Cambridgeshire, UK
Contact:

Post by 3DOKid » Wed Jan 06, 2010 8:31 am

the link doesn't seem to work :(

User avatar
Austin
Master Poster & Pricing Expert
Posts: 1836
Joined: Sun Dec 20, 2009 11:30 am
Location: Fairfax, VA
Contact:

Post by Austin » Wed Jan 06, 2010 11:46 am

Hmm, strange. I know it's the right link--I'm looking at it right now from my phone :)

If you have troubles, try simply searching for my user name, "austinmackert" on YouTube. Hope that helps!

User avatar
Lemmi
3DO ZERO USER
Posts: 1189
Joined: Sat Jan 13, 2007 11:10 pm
Location: Mich

Post by Lemmi » Wed Jan 06, 2010 8:09 pm

heh i clicked on your link and it took me to my page and at first i thought those are the videos i uploaded :lol:

the link says the name is invalid
Ex-3DO collector extraordinaire , but i still have my collection
Villagephotos is dead, need to find my old pics and find another host

User avatar
GuruMeditation
3DO ZERO USER
Posts: 76
Joined: Tue Jul 29, 2008 4:02 pm
Location: United Kingdom

Post by GuruMeditation » Wed Jan 06, 2010 8:36 pm

Austin (and everyone else), remove the forward slash from end of the link. Works fine after that. :wink:

http://www.youtube.com/user/austinmackert

User avatar
Austin
Master Poster & Pricing Expert
Posts: 1836
Joined: Sun Dec 20, 2009 11:30 am
Location: Fairfax, VA
Contact:

Post by Austin » Thu Jan 07, 2010 5:13 am

lol, I never would have thought to try that. Thanks! :D

User avatar
GuruMeditation
3DO ZERO USER
Posts: 76
Joined: Tue Jul 29, 2008 4:02 pm
Location: United Kingdom

Post by GuruMeditation » Thu Jan 07, 2010 12:38 pm

Don't forget to edit your signature. :wink:

User avatar
Austin
Master Poster & Pricing Expert
Posts: 1836
Joined: Sun Dec 20, 2009 11:30 am
Location: Fairfax, VA
Contact:

Post by Austin » Fri Jan 08, 2010 6:00 am

lol, good point. Thanks again. :)

Post Reply